Connect with us

Danmark

Måtte stenge terminal på Kastrup i over to timer

Publisert

| Dato:

Dansk politi måtte stenge Terminal 2 på Kastrup ved København tirsdag morgen mellom 07.00 og 09.30. Årsaken var at det ble funnet en mistenkelig gjenstand ved et fly på flyplassen.

Politiet i København sier de måtte rykke ut for å undersøke ett kolli med spesialbagasje som var mistenkelig.

Etter omfattende undersøkelser ble flyplassens terminal 2 åpnet igjen ved 09.30-tiden.

Politiet har ikke gått ut med meldinger om hva som ble funnet i bagasjen som var på avveie. Samtlige passasjerer og ansatte ble evakuert til terminal 3 under undersøkelsen til politiet melder Dr.dk.

 

Advertisement

Danmark

SAS-fly måtte evakueres etter røyklukt i kabinen

Publisert

| Dato:

Foto: Hans O. Nyborg

Et SAS-fly måtte evakueres like før det skulle reise fra Aalborg Lufthavn i Danmark torsdag kveld. Det var i følge avisen Nordjyske en av passasjerene som hadde gitt beskjed til mannskapet at det luktet røyklukt i kabinen.

Etter undersøkelse rundt i kabinen ble det bestemt at flyet skulle evakueres. Brann- og redningsmannskap ved flyplassen ble etter rutine tilkalt.

Det skal ikke ha vært noen dramatikk i evakueringen skriver en tipser til Hangar.no. Vedkommende som ønsker å være anonym skriver at røyklukten ble sterkere og sterkere fra der han satt i flyet.

Passasjeren ble sendt med ett annet fly til København senere på kvelden.

Flyet av typen CRJ-900 blir operert av CityJet for SAS, og det er kun fire uker sist at et fly av samme typen måtte evakueres på Landvetter flyplass ved Gøteborg.

LES: SAS-FLY EVAKUERT I GØTEBORG

Det ble ikke funnet noen kilde til røyklukten.

 

Vi takker for tipset!

Les mer

Mest lest