Rasende passasjerer fikk endelig tatt turen fra Manchester i Storbritannia og til Corfu i Hellas tirsdag morgen. Da hadde de vel 100 passasjerene måtte vente i over 40 timer på avgangen.

Det var selskapet Small Planet Airlines fra Litauen som skulle fly charterreisende til Corfu mandag morgen, men flyavgangen ble utsatt med en og en time før passasjerene fikk beskjed at de først kunne reise dagen derpå.

Ved 19-tiden mandag ble passasjerene sendt på hotell med beskjed om å være klare for avgang påfølgende morgen ved 10-tiden.

Ved 10-tiden tirsdag dukket de reisende opp, men det var ikke mulig å sjekke inn på flyvningen og alle ble bedt om å vente i innsjekkingshallen.

LES OGSÅ: Charterselskap sliter – passasjerer raser i sosiale medier

Etter tre timer ble flyvningen utsatt på ubestemt tid, passasjerene ble deretter fraktet til et annet hotell. Ved midnatt ble samtlige hentet på nytt og endelig kunne flyet ta av med kurs for den greske øya.

Flyselskapet sier til avisen Manchester Evening Post at flyet som skulle fly til Corfu fikk problemer med det hydrauliske systemet og det tok tid å få reparert systemene.

Trøbbel for flyet på Corfu

Samtidig fikk selskapets fly som befant seg på Corfu også tekniske problemer og måtte utsette avgangen fra ferieøya med seks timer.

Passasjerer som reiser med charterselskapet Olympic Holidays har fått muligheten til å be om tilbakebetaling av minst en dag av turen, eller å kansellere den fullstendig skriver avisen.