Connect with us

Sverige

Monarch Airlines starter tre ruter til Arlanda

Publisert

| Dato:

Det britiske selskapet Monarch Airlines lanserer nå tre ruter mellom Storbritannia og Stockholm Arlanda.

Fra 28. april 2017 vil selskapet trafikkere Stockholm med ruter året rundt. Det er ruter til Manchester, Birmingham og London Luton som skal settes i gang neste år.

Manchester og Birmingham vil bli fløyet tre ganger i uken, mens London Luton skal gå to ganger i uken. I følge en pressemelding er Birmingham og Luton nye destinasjoner for Arlanda.

-Etterspørselen på ruter fra Stockholm til Storbritannia har økt enormt de siste årene. De nye rutene vi nå lanserer gjør destinasjoner i Storbritannia ende mer tilgjengelig for svensker, og andre fra Skandinavia. Vi er spente på disse nye rutene som nå kommer, forteller Elizabeth Axtelius, direktør for Aviation Business på Swedavia.

Monarch har tidligere operert mest som charterselskap, men de senere årene har selskapet valgt en ny strategi med å åpne flere nye ruter i ordinær rutetrafikk.

 

Foto: Hangar.no

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest