Connect with us

Internasjonalt

Morgan Freeman fronter Turkish Airlines i ny reklamefilm

Publisert

| Dato:

Det tyrkiske flyselskapet Turkish Airlines hadde premiere på sin helt nye reklamefilm under Super Bowl-finalen i går 5. februar. Filmen har en av Hollywoods største stjerner, Oscarvinnende Morgan Freeman i hovedrollen.

Filmen er tatt opp i Los Angeles, tok 10 timer å spille inn. Hele 110 mann måtte til for å lage denne reklamefilmen skriver selskapet i en pressemelding.

Filmen ble sett av over 800 millioner mennesker som fulgte Super Bowl-finalen i går natt.

Her kan du se den nye filmen:

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest