Connect with us

Norge

Nå endrer alle utganger nummer på Oslo Lufthavn

Publisert

| Dato:

Fra 1. mars i år blir det endringer på alle utganger ved Oslo Lufthavn. Da skal det endres på tall og bokstavkombinasjoner i forhold til den nye pir nord som åpner i april neste år.

Fra 1. mars blir A og B utganger på flyvninger som skal innenriks og E og F blir utganger for flyvninger til Schengen og non-schengen. Den nye piren får bokstavene C og D etterfulgt av tall.

I følge TV2 som først omtale saken tror ledelsen ved flyplassen at reiseglade nordmenn fort vil finne ut av det nye systemet.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest