Connect with us

Norge

Nå er «Roald Dahl» på plass på halen til et Norwegian-fly

Publisert

| Dato:

Norwegian fullførte i går monteringen av bildet av Roald Dahl på ett av selskapets nyeste fly. Det skjedde i selskapets hangar på Gardermoen.

Nå skal flyet som har den aller første britiske halehelten ut å fly til sin base førstkommende lørdag på premiereflyvningen fra Oslo. Boeing 737-800 flyet, EI-FJW skal ha sin base i Storbritannia og dette er årsaken til at selskapet har hentet frem en britisk halehelt.

Roald Dahl er med sine norske aner ikke ukjent for det norske publikum heller.

Norwegian har nå over 80 forskjellige halehelter på sine fly. Fra basene i Storbritannia flyr selskapet over fire millioner reisende i året til 40 destinasjoner. Det er også flere halehelter med britiske populære karakterer på vei i følge pressekontakter i flyselskapet.

 

 

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest