Connect with us

Internasjonalt

Nå kan du leie dette Dreamliner luksusflyet – Prisen er kun 600.000,- pr. time!

Publisert

| Dato:

Det går under navnet «Det flygende palass», og kanskje med rette, dette er nemlig den mest luksuriøse og mest eksklusive Dreamliner som finnes i verden.

Det er selskapet Deer Jet som står bak kjøpet av flyet som nå er på en verdensturné, for å vise frem flyet for potensielle kunder. Selskapet er nå verdens første og eneste operatør av en Boeing BBJ 787 VIP 2, som hadde sin premiereflyvning tilbake i september i 2016.

Nå i mai måned skal flyet som flyr «»Dreams Encounter the World»-turneen, besøke en rekke land verden over. Shanghai, Hong Kong, Midt-Østen og Australia står på flyplanen.

se flere bilder under meldingen;

I dag 16. mai er turen kommet til et besøk i Doha hvor forretningsmenn fra Emiratene, Saudi Arabia og Qatar skal vises ombord i flyet som sies å være som et syv stjerners hotell.

Boeing har sammen med Deer Jet gitt flyet navnet «787 Dream Jet».

Basert på Boeing 787-8 kan flyet legge bak seg 18 timer i strekk, eller 16.000 kilometer. Det er mulig for alle med litt ekstra sparepenger å kaste seg over en liten helgetur med 18 timers flyvning, da skulle en kunne nå de fleste steder av interesse. Leieprisen er 70.000 amerikanske dollar per flytime, altså rundt 600.000 norske kroner.

Men da følger egen butler med på flyturen, og all mat er inkludert, så mye en orker å spise og drikke ombord.

Flyet er registrert 2-DEER og er på fly-registeret i Guernsey, der det opereres under AOC-lisensen til BAS Guernsey. Hovedbasen er i Hong Kong.

17. mai skal flyet videre på sin rundtur og da er det Dubai etterfulgt av Riyadh som står på programmet, melder selskapet i en pressemelding.

SE BILDER FRA DRØMMEFLYET HER:

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest