Connect with us

Norge

Nå kutter Posten Norge antallet postfly på Gardermoen

Publisert

| Dato:

Posten Norge har endret sin avtale med selskapet West Air og nedskalerer antallet postfly som brukes til frakt av Post i Norge. Det er overgangen fra det som i dag heter A- og B-post til én brevstrøm som fører til endringene i antallet av postfly.

-Det riktige er at vi endrer omfanget fra syv til tre fly.  I forbindelse med overgangen fra A- og B-post til én brevstrøm fra nyttår, er det ikke lenger er krav om fremsending over natt via A-post. Da er det også betydelig mindre behov for flytransport, sier John Eckhoff, pressesjef i Posten Norge til Hangar.no. 

Posten Norge inngikk en avtale med flyselskapet West Air i 2014 hvor selskapet skulle fly all post frem til 2020. Nå blir det endringer for selskapets oppdrag i Norge.

-Vi har ikke sagt opp avtalen med West Air, men vi har i samarbeide med selskapet funnet frem til nye løsninger. Med endringene til en brevstrøm er det også betydelig mindre behov for flytransport. Post fra Stavanger, Bergen, Molde og Trondheim flyttes fra luft til bakketransport legger Eckhoff til.

Advertisement

Norge

Roald slutter i SAS – begynner i Altor

Publisert

| Dato:

Eivind Roald og Rickard Gustafsjon i SAS - Foto: SAS

Nok en profilert SAS-topp gir seg i selskapet, Eivind Roald slutter i jobben som kommersiell direktør.  Roald kom til SAS i 2012 som markedsdirektør og har vært en profilert skikkelse i selskapet de siste årene.

Direktør i selskapet, Rickard Gustafson sier i en kommentar til E24 at han beklager at Roald har valgt å gi seg i SAS.

Den kommersielle direktøren skal nå over i det private equity-selskapet Altor hvor han skal jobbe som industrirådgiver. Roald forlater SAS allerede 1. desember melder E24.

 

 

Les mer

Mest lest