Connect with us

Norge

Nærmer seg åpning for ny terminal på Sola

Publisert

| Dato:

Den nye utlandsterminalen på Sola består av hele 14 gater og nærmere 1500 m2 med et assortert og godt tilbud til alle som både skal ut i verden og dem som kommer til Stavanger-regionen fra resten av verden.

Serveringssteder som Havsalt, Foodbar og Cafe Ritazza kan tilby noe for enhver smak – og serverer nydelig mat og småretter av kortreiste råvarer, både fra havet rett utenfor og fra spisskammeret Rogaland. I forbindelse med ombyggingen er det også åpnet en helt ny Business lounge.

Butikker som WH Smith, Travel Value Fashion og Duty Free sørger for å komplettere tilbudet innen lesestoff, mote, søtsaker og andre varer en internasjonal utlandsterminal skal kunne tilby.

Når den nye ruten til Newcastle starter 31. mai, kan man reise direkte til hele 49 destinasjoner via den nye utlandsterminalen.

– Vi regner med opp mot 2 millioner passasjerer her det neste året, noe vi selvfølgelig er glade for, tidende tatt i betraktning. Nå har vi endelig fått løftet utlandsterminalen på Sola opp til en størrelse og til et kapasitetsnivå tilpasset dagens – og de neste årenes passasjerantall her på flyplassen, sier en mildt optimistisk lufthavndirektør, før han avslutter:

– Og nå har det blitt så fint her på Sola International at det er jo nesten litt synd å måtte dra!

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest