Connect with us

Danmark

Ny dansk halehelt for Norwegian

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Norwegian fortsetter å lansere nye halehelter på sine fly, denne gangen med en dansk teolog.

Det er den berømte danske teologen, dikter og forfatter N.F.S Grundtvig som får sitt portrett på et av selskapets nyeste Boeing 737-800 fly. Grundtvig ble født i 1783 og gikk bort i 1872.

«Vi er stolte over å enda en gang kunne presentere en stor dansk personlighet på haleroret av et av våres nye fly. Grundtvig er en institution i dansk kulturliv, og derfor er det gledelig, at vi nå kan hylle ham på denne måte”, sier Daniel Kirchhoff, informasjonsjef i Norwegian Danmark».

I år får selskapet 21 nye fly inn i flåten.

Advertisement

Danmark

Aalborg Lufthavns beste måned noensinne

Publisert

| Dato:

Aalborg Lufthavn opplevde en 3,5% økning i antall passasjerer i september i år forhold til samme måned i 2016. Dette ble dermed den sterkeste måneden noensinne i flyplassens 79-årige historie.

I tillegg ble det rekord for antall reisende til utlandet på en og samme måned. September viser et god økning i forretningsreiser etter sommeren, men det er også mange passasjerer som tar en ferietur når høsten setter inn. Tallene fra september i år i forhold til i fjor for reisende til utlandet har økt med 44,5%. Det var noe fall i innenriksreiser (-4,3%) og charter, men den formidable økningen på utland gir oppgang likevel.

Den solide økningen skyldes primært de nye rutene til Oslo, London og Antalya. Den økte setekapasiteten på blant annet rutene til Malaga og Mallorca er også med på å trekke opp, samt at ruter til for eksempel Amsterdam har hatt en stabil vekst.

 

Les mer

Mest lest