På Røros er det åpnet et helt nytt sted som gir den ultimate opplevelsen av å både ha interesse rundt flyvning og å få spist et velsmakende måltid. Wings Røros er det passende navnet på restauranten.

Innredet som en av de gode gamle amerikanske dinere, tilbyr familien Iversen fra Røros et samlingssted for flyinteresserte som gir en varm atmosfære og et deilig måltid.

-Inne i dineren er det WASPS (Women Airforce Service Pilots) som har hedersplassen på veggen, og det er disse pilotene fra 2. verdenskrig som har vært inspirasjon når det gjelder dekor, forteller Helen Anita Iversen som er daglig leder av Wings Røros til Hangar.no.

Hele familien er ivrige hobbypiloter og i følge dem selv i overkant flyinteresserte.

-Hovedinspirasjonen kommer fra flyinteressert familie, hvorav yngstesønnen på 17 år, skal utdanne seg til kommersiell pilot, og fløy solo allerede som 16 åring, legger Iversen til.

På vegger og i tak er det flyrelaterte objekter, som propeller, og bilder med mye flyhistorikk. Familien er også på utkikk etter de som måtte ha flyrelaterte objekter til utlån eller donasjon til restauranten.

-Vi kommer stadig med nye ting på veggene og på hyller hos oss så det er alltid en ny opplevelse å komme hit og spise, i tillegg er det Bowling-hall og Laserspill-muligheter i samme bygg, forteller Iversen. 

På menyen kan Iversen friste med Kruttburger, BBQ Burger, pizza for barna, og en lang rekke andre retter som i stor grad er basert på lokale råvarer. Selvsagt er det noe for hele familien å velge i.

For alle de som lander med privatfly på Røros Lufthavn varter familien også opp med gratis skyss til restauranten, så dermed skulle det ikke være noen unnskyldning for ikke å unne seg et herrens måltid i en restaurant som det oser luftfart og flyrelaterte temaer til.

Diner3 IMG_2995 wings-diner-2