Connect with us

Norge

Røros: Den ultimate kombinasjonen av mat og flyvning

Publisert

| Dato:

På Røros er det åpnet et helt nytt sted som gir den ultimate opplevelsen av å både ha interesse rundt flyvning og å få spist et velsmakende måltid. Wings Røros er det passende navnet på restauranten.

Innredet som en av de gode gamle amerikanske dinere, tilbyr familien Iversen fra Røros et samlingssted for flyinteresserte som gir en varm atmosfære og et deilig måltid.

-Inne i dineren er det WASPS (Women Airforce Service Pilots) som har hedersplassen på veggen, og det er disse pilotene fra 2. verdenskrig som har vært inspirasjon når det gjelder dekor, forteller Helen Anita Iversen som er daglig leder av Wings Røros til Hangar.no.

Hele familien er ivrige hobbypiloter og i følge dem selv i overkant flyinteresserte.

-Hovedinspirasjonen kommer fra flyinteressert familie, hvorav yngstesønnen på 17 år, skal utdanne seg til kommersiell pilot, og fløy solo allerede som 16 åring, legger Iversen til.

På vegger og i tak er det flyrelaterte objekter, som propeller, og bilder med mye flyhistorikk. Familien er også på utkikk etter de som måtte ha flyrelaterte objekter til utlån eller donasjon til restauranten.

-Vi kommer stadig med nye ting på veggene og på hyller hos oss så det er alltid en ny opplevelse å komme hit og spise, i tillegg er det Bowling-hall og Laserspill-muligheter i samme bygg, forteller Iversen. 

På menyen kan Iversen friste med Kruttburger, BBQ Burger, pizza for barna, og en lang rekke andre retter som i stor grad er basert på lokale råvarer. Selvsagt er det noe for hele familien å velge i.

For alle de som lander med privatfly på Røros Lufthavn varter familien også opp med gratis skyss til restauranten, så dermed skulle det ikke være noen unnskyldning for ikke å unne seg et herrens måltid i en restaurant som det oser luftfart og flyrelaterte temaer til.

Diner3 IMG_2995 wings-diner-2

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest