Flyselskapet Norwegian tilbyr i en e-post til sine piloter å betale opptil fire dagslønner, eller som det heter i e-posten, dobbelt med overtidsbetaling.

Flyselskapet har slitt de siste dagene med å få alle sine flyavganger avgårde og har måtte kansellere et tjuetalls flyvinger. Det er sykefravær på et større antall piloter som gjør det vanskelig for flyselskapet å avvikle sitt planlagte program.

LES OGSÅ: AVVISER PILOT-AKSJONER ETTER KANSELLERINGER HOS NORWEGIAN

Etter massiv kritikk i media og rasende passasjerer på flere flyplasser og i sosiale medier har selskapet fått kalde føtter og valgt å tilby piloter dobbelt med overtid om de hjelper selskapet ut av denne vanskelige perioden.

I e-posten som er gjengitt i Dagbladet heter det at Norwegians ledelse har godkjent dobbelt med overtid til alle som vil stille på jobb. Flyselskapet vil med det kjøpe fridager som piloter er inne i.

– Det stemmer at vi har tilbudt dobbel overtid til pilotene. Vi har strukket oss veldig langt for å lokke dem til å fly, sier Charlotte Holmbergh Jacobsson, pressekontakt i Norwegian til Dagbladet.

Norwegian melder at det trolig ikke blir noen kanselleringer i morgen mandag og at flyprogrammet trolig kan gå som normalt.