UD: Anbefaler ingen nordmenn å reise til Tyrkia

UD: Anbefaler ingen nordmenn å reise til Tyrkia
16.07 07:08 2016

Utenriksdepartementet går i dag ut med endret reiseråd for Tyrkia. Nå anbefaler UD alle nordmenn om ikke å reise til Tyrkia. Reiserådet er at alle reiser som ikke er strengt nødvendig frarådes.

Nordmenn som planlegger å reise til Tyrkia i den nærmeste tiden bes kontakte sitt flyselskap eller reisebyrå og få turen kansellert eller endret til andre land.

UD ber også nordmenn som er i Tyrkia om å registrere seg på nettsiden : https://www.reiseregistrering.no/  og at de som oppholder seg i landet følger med på lokale medier.

Fredag natt ble det utført et kuppforsøk i landet med et stort antall døde. Situasjonen er kaotisk og ute av kontroll i følge lokale medier i landet.

Flyselskapet Turkish Airlines har innstilt sine flyvninger til Norge i dag lørdag, mens Pegasus Airlines for øyeblikket står oppført med normal landing.

Turkish Airlines har kansellert nær samtlige flyvninger fra Istanbul i dag , det samme har de aller fleste andre flyselskapet internasjonal også. En rekke fly til Sverige og Danmark er også kansellert.

 

 

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.