Flyplass vil selge Boeing 767 – lei av å vente på parkeringsleie

Flyplass vil selge Boeing 767 – lei av å vente på parkeringsleie
03.07 14:16 2016

Mandag 26. oktober 2015 landet rute UN965 fra det russiske flyselskapet Transaero på flyplassen i Hong Kong, det ble den aller siste flyvningen med ett av selskapets fly før det ble erklært konkurs.

De siste åtte månedene har Boeing 767-flyet stått parkert på flyplassen uten at hverken russiske myndigheter eller Aeroflot har ønsket å ta ansvar for flyet.

Boeing 767-maskinen er 24 år gammel og har blitt holdt tilbake på flyplassen siden desember måned. Nå har ledelsen ved flyplassen og luftfartsmyndighetene i Kina fått nok av flyet som ingen vil ha. Det er ventet at det vil bli klargjort og lagt ut for salg innen kort tid for å dekke inn ubetalt gjelde som er opparbeidet siden flyet ble parkert.

I følge China Business News er det skyldige beløpet for parkering av flyet de siste åtte månedene tilsvarende 2, 3 millioner norske kroner. I tillegg kommer en rekke avgifter og drivstoff som må gjøres opp.

I neste uke vil en lokal domstol avgjøre om flyplassen skal få lov å selge flyet og hvor raskt dette kan gjøres.

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.