Connect with us

Internasjonalt

Dette var ikke så lurt! Gikk ombord med dette iphonecoveret

Publisert

| Dato:

Politiet i Essex i Storbritannia trodde ikke sine egne øyne da en passasjer la fra seg mobiltelefonen i sikkerhetskontrollen på flyplassen, med denne mobilcoveret, formet som en pistol.

Passasjeren la mobilen med coveret i en av plastboksene for å kjøre denne gjennom røntgenmaskinen på flyplassen. Da gikk alarmen hos både sikkerhetspersonellet og politiet.

Det tok en god stund før politiet klarte å se at dette faktisk var snakk om et mobiltelefoncover til en iPhone.  Passasjeren fortalte at han gikk med denne i baklommen som regel, noe som fikk politiet til å twittre et bilde av mannens baklomme med mobiltelefonen stikkende ut som en pistol.

Mannen fikk beskjed om at dette coveret ikke kunne bli med på flyturen, og at det ikke er så lurt å gå rundt med det som ser ut som en pistol i baklommen på en flyplass eller offentlige steder.

I følge The Register.com skal mannen ha hatt liten forståelse for dette.

 

 

Advertisement

Internasjonalt

Airbus A330 beskutt på flyplass i Tripoli – satt på bakken i lengre tid

Publisert

| Dato:

Foto: Libyan Airlines

Et Airbus A330-200 fly (5A-LAR) hos flyselskapet Libyan Airlines ble for få dager siden truffet ev en rekke skudd i forbindelse med skyting på flyplassen i Tripoli.

Flyselskapet operer ut fra en av de farligste flyplassen i verden og 17. oktober måtte flyplassen evakueres og stenges i 48 timer mens det foregikk kamper inne og utenfor terminalene.

I følge Ch-aviation har flyselskapet måtte sette Airbus-flyet på bakken for omfattende vedlikehold etter at det har fått en rekk hull i skroget.

I 2016 ble ett Airbus-fly skutt i stykker på flyplassen og i 2014 ble ett helt nytt Airbus A330-fly ødelagt av raketter på samme flyplass.

Les mer

Mest lest