Connect with us

Video

Her presses Boeing 787-9 til det utrolige!

Publisert

| Dato:

Testpilotene fra flyprodusenten Boeing gjennomførte forrige uke et utrolig stunt med den nyeste versjonen av Boeing 787 Dreamlinere, 787-9.

Med et av flyene som skal leveres til det japanske flyselskapet All Nippon gjennomførte pilotene et flyprogram som skal vises fram under flydagene i Farnborough neste uke.

Testflyvningen ble gjennomført over Moses Lake i USA og det hele ble filmet ved hjelp av et følgefly samt et kamerateam på bakken. Flyet tar den utrolige vertikale avgangen fra rullebanen som pilotene også viste seg fram med under Paris Air Show i 2015.

Videoen som nå er publisert på Youtube av Boeing inkluderer en manøver som ikke vil bli benyttet i Storbritannia neste uke, det er touch-and-go-sekvensen hvor flyet kommer inn for landing på rullebanen, setter hjulene nedpå asfalten for så å ta av igjen med full motorkraft.

Boeing viste dette under flydagene på Farnborough Air Show i 2014, men etter dette har britiske myndigheter innført enda strengere regler for hva som er tillatt og ikke på flystevner i landet. Derfor får ikke Boeing lov å gjøre dette med 787-9 ettersom britiske luftfartsmyndigheter mener vingene på Dreamlineren kommer for tett ned mot bakken.

Nyt derfor videoen fra Boeing og se det utrolige stuntet du neppe vil oppleve med en Dreamliner fra Norwegian.

Flyhistorikk

United feirer siste 747-flyvning med egen historikkvideo

Publisert

| Dato:

United

Det amerikanske flyselskapet skal om kort tid gjennomføre sin aller siste flytur med en Boeing 747. Nå hyller selskapet flytypen og historikken i selskapet ved å publisere en nyprodusert video.

Videoen tar for seg litt av historien bak Boeing 747, og historikken med flytypen i United og Continental Airlines.

Queen of the sky – Jumboen – Super Airbusen – kjært barn har hatt mange navn, etter 47 år i tjeneste hos selskapet går det mot slutten, unn deg å se denne videoen og nyt hvert sekund.

LES OGSÅ: SISTE TUR MED 747 BLIR EN RETROTUR TIL 1970-TALLET

Les mer

Mest lest