Norwegian åpner base på Mallorca – Starter mer innenriks i Spania

Norwegian åpner base på Mallorca – Starter mer innenriks i Spania
03.05 12:17 2016

Norwegian åpner ny base i Palma de Mallorca og lanserer flere innenriksruter i Spania. Samtidig med baseetableringen øker også antall avganger til og fra Palma for skandinaviske reisende.

Norwegian fortsetter sin internasjonale ekspansjon med annonseringen av en ny base på Palma de Mallorca Lufthavn. Dette er selskapets syvende base i Spania og den 16. i Europa. Basen etableres med to fly, og vil skape over 60 lokale arbeidsplasser for piloter og kabinansatte, i tillegg til arbeidsplasser i tilknyttede virksomheter på bakken.

– Spania er et viktig marked for Norwegian, med blant annet flere innenriksruter mellom de spanske storbyene Madrid, Barcelona og Malaga til Kanariøyene, i tillegg til alle våre europeiske ruter mellom Spania og andre deler av Europa. Åpningen av ny base i Palma vil øke Norwegians tilstedeværelse i regionen, og bidrar til den lokale økonomien gjennom flere jobber og økt turisme, sier konsernsjef i Norwegian, Bjørn Kjos.

For Norges del flyr Norwegian i dag mellom Palma de Mallorca og Oslo, Bergen og Stavanger. Antall avganger mellom Palma og Oslo vil fra 1. juni øke fra fire til syv ukentlige avganger, og til 10 avganger i høysesongen (19. juni-13. august). I tillegg øker selskapet rutetilbudet mellom Palma og andre skandinaviske byer som (København, Stockholm og Gøteborg). Norwegian lanserer også nye innenlandsruter mellom Palma de Mallorca og Barcelona, og Palma de Mallorca og Madrid.

Øvrige baser i Spania er Madrid, Barcelona, Alicante, Malaga, Las Palmas og Tenerife.

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.