Flyselskapet La Compagnie gjør nå nye fremstøt for å få forretningsfolk til å benytte selskapets eksklusive tilbud mellom Paris og New York. Selskapet har lansert L’Unlimited, en luksuspakke som gjør at du kan reise så ofte og så mye du vil mellom London, Paris og New York.

Prislappen er på 35.000 amerikanske dollar, rundt 300.000 norske kroner, men da kan du innenfor ett år fly så mye du vil. Det er to små haker ved den nye luksuspakken som må være på plass, du kan ikke betale beløpet ved hjelp av direkte kredittkort trekk, pengene må overføres fra kontor til konto, og første turen må være fløyet innen 15. desember 2017.

LaCompagnie33Det er også kun 10 slike luksuspakker som vil bli solgt av flyselskapet med startdato 18. juli i år.

Som takk for at du kjøper L’Unlimited får du lov til å kansellere bookingen din senest tre timer før avgang, du får en personlig kontakt for å håndtere alle dine ønsker med hensyn til avgang og flytider samt at du får ekstra god service ombord.

Selskapet skriver i en pressemelding at de lanserer luksuspakken ettersom dette har kommet opp som et forslag fra noen av selskapets faste kunder. For en forretningsmann eller kvinne kan det fort være penger å spare dersom det er et stort antall turer mellom Europa og USA gjennom året.

Selskapet har 15.000 kroner tur, retur som rimeligste pris nå i sommer, men på vinterstid ligger prisene på rundt 28.000 kroner tur, retur for en billett i businessklasse. La Compagnie flyr to Boeing 757 med kun business-stoler i kabinen. Selskapet får i løpet av kort tid et tredje fly inn i flåten.