Første flyselskap til å kvitte seg med Airbus A380

Første flyselskap til å kvitte seg med Airbus A380
05.06 21:18 2016

Nå vil det aller første flyselskapet som opererer kjempeflyene Airbus A380 kvitte seg med flåten av denne flytypen. Det er Malaysian Airlines som innen juni 2018 vil fase ut samtlige Airbus A380 fra sin flåte.

Selskapet sier de vil satse på å bruke den større versjonen av Airbus A350 og at denne er mer enn nok til å klare å fylles på selskapet ruter. Det er spesielt på ruten til London at selskapet sliter med å fylle en hel A380.

Innen juni om to år vil selskapet derfor ha solgt unna sine seks kjempe fly. Selskapet mottok første fly i 2012 og det sjette ble levert i 2013.

Nå gjelder det for flyselskapet å finne de rette kundene til å overta flyene. Tyrkiske Turkish Airlines er på jakt etter bruket Airbus A380, det samme er Emirates Airlines. I følge Malaysia Today er det mulig for selskapet å få solgt flyene raskt. Flyselskapet har også kompetanse og teknisk avdeling til å kunne re-konfigurere flyene til den standard som er ønsket av selskapet som kjøper flyene heter det.

 

 

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.