Et nytt flyselskap kan snart se dagens lys i India. Selskapet People Over Profit (POP) har denne uken lansert en kampanje for å samle sammen rundt 50 millioner omregnet i norske kroner, for en oppstart av selskapet.

Flyvningene er planlagt med oppstart i november og det er Airbus A330-300 som skal benyttes til formålet. Med plass til 378 passasjerer er det meningen at første ruten blir mellom London Stansted og de to indiske byene Amritsar og Ahmedabad.

I følge ledelsen i flyselskapet er avtalen allerede inngått med et selskap i Storbritannia om leie av det første flyet. Innen mars 2017 vil dette bli etterfulgt av nok et Airbus A330 fly.

Selskapet har også inngått wet-lease ACMI leie av et tredje fly som skal være backup dersom et av selskapets fly får tekniske problemer. Så langt har selskapet 50 millioner kroner på konto og er i samtaler med banker som vil bidra med rundt 51 % av kapitalen som er behovet for oppstarten.

I følge AIN Online har selskapet kontakt med rundt 10.000 investorer som samtlige ved å gå inn med kapital vil få et gullpass for gratis reiser tur,retur til mellom London og India.