Connect with us

Norge

Bygger ut hotell på Gardermoen

Publisert

| Dato:

I februar 2017 begynner Nordic Choice Hotels sammen med gårdeier KLP Eiendom en ny, omfattende utbygging av Quality Airport Hotel Gardermoen.

-Vi er glade for at Nordic Choice Hotels sammen med oss velger å satse på Quality Airport Hotel Gardermoen for å levere en enda bedre opplevelse til sine gjester. Oppgraderingen skjer på et veldig godt tidspunkt, sier Christopher Raanaas, direktør for hoteller i KLP Eiendom.

Ombyggingen gir en økt kapasitet på 129 nye rom, ny stor konferansesal på 700 kvm, flere mindre kurs- og konferansesaler, en stor utstillingsarena, ny lobby, nytt fellesareal, kjøkken og restaurant.

-Dette anlegget blir et av Norges råeste konferansehotell og vil sette en ny standard for Quality Hotel-kjeden. Nå får vi verdens beste forutsetninger for å fylle hotellet med opplevelser som gjør at gjestene ikke har lyst til å reise hjem. Vi gleder oss til å være vertskap for små og store begivenheter i fremtiden, sier Eivind Tangvik, kjededirektør i Quality Hotel.

Hotellet vokser fra 326 til 455 rom, og vil til sammen bygges ut med 7000 nye kvm. Med de to søsterhotellene Comfort Hotel Runway og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vil Nordic Choice Hotels til sammen ha 1187 rom og over 14 000 kvm konferansekapasitet på Gardermoen.

-Området rundt Oslo Lufthavn Gardermoen er et av våre viktigste markeder. Med åpningen av den nye avgangs- og ankomsthallen i 2017 vil behovet for overnatting, restaurant, møte- og konferansefasiliteter knyttet til flyplassen vokse. Sammen med Clarion- og Comfort-hotellene vil utbyggingen på Quality Airport Hotel Gardermoen gjøre Nordic Choice Hotels godt rustet til å ta imot den økte trafikken, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels og KLP Eiendom investerer til sammen 350 millioner kroner i utbyggingen av Quality Airport Hotel Gardermoen.

Advertisement

Norge

Widerøe med nye ruter fra Oslo til Rørvik og Namsos

Publisert

| Dato:

Hans O. Nyborg

Widerøe lanserer ruter fra Oslo til både Rørvik og til Namos. I følge Namdalsavisa skal rutene startes opp 4. desember i år.

Næringslivet og private har hatt en stor rolle i å få flyselskapet på banen, og nå kaller politikere det for en historisk dag med direkteruter til disse to destinasjonene.

Det var mandag formiddag at selskapet annonserte de nye rutene som skal flys mandag, onsdag,fredag og lørdag, på formiddagen.

NAMSOS

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Namsos.

RØRVIK

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Rørvik. Nytt nattstopp i Rørvik mandag-lørdag.

 

Les mer

Mest lest