Utsetter kjøp av Brussels Airlines til september

Utsetter kjøp av Brussels Airlines til september
29.04 08:00 2016

Lufthansa har bestemt seg for å utsette kjøpet av Brussels Airlines til september i år. Flyselskapet meldte i går først at en avgjørelse rundt det resterende oppkjøpet av aksjene i Brussels Airlines vil komme innen utgangen av juni.

Nå sier en talsmann i selskapet til Hangar.no at denne avgjørelsen er utsatt til september grunnet uroligheten som fortsatt råder etter terroren på flyplassen i Brussel tidligere i år.

Lufthansa eier 45 prosent av aksjeposten i flyselskapet Brussels Airlines og har en opsjon på å kjøpe de resterende 55 prosentene når det er ønskelig.

Etter at meldingen kom om at selskapet nå vil gjøre |LES MER:Brussels Airlines til endel av Eurowings skapte dette uroligheter internt i flyselskapet i Belgia. Nå freder ledelsen i Lufthansa avgjørelsen og endringen til september for å gi de ansatte rolige arbeidsforhold så kort tid etter terrorangrepene på flyplassen i Brussel.

Ledelsen i Brussels Airlines skal ha bedt Lufthansa om ro de neste månedene slik at selskapet komme tilbake i full drift etter en rekke kanselleringer og flytting av basen mens flyplassen i Brussel var stengt.

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.