Connect with us

Norge

Vil tvinge Air India til å ta i mot tre Boeing 777

Publisert

| Dato:

Boeing vil tvinge flyselskapet Air India til å ta i mot tre Boeing 777 som selskapet har under bestilling, men som ledelsen ikke ønsker å ta i mot.

Årsaken er at flyselskapet bygger seg opp en flåte med Boeing 787 Dreamlinere og faser ut 777. For Boeing handler saken om kontrakt og hva denne inneholder. I følge en talsmann for produsenten er det ingen klausul i kontrakten rundt at selskapet kan droppe å motta disse tre flyene.

I følge Seattle Times må derfor trolig Air India motta flyene enten de vil eller ikke.

Flyselskapet har forsøkt og kreve kompensasjon for alle problemene de har med sine Boeing 787 Dreamlinere, men dette er blitt avvist av Boeing da selskapet ikke har valgt å ha et avsnitt i kjøpekontraktene om erstatting dersom tekniske problemer skulle oppstå.

Det er i denne forbindelsen at produsenten også har valgt å presse flyselskapet til å ta i mot de tre nye 777-flyene som er i produksjon.

Norge

Widerøe med nye ruter fra Oslo til Rørvik og Namsos

Publisert

| Dato:

Hans O. Nyborg

Widerøe lanserer ruter fra Oslo til både Rørvik og til Namos. I følge Namdalsavisa skal rutene startes opp 4. desember i år.

Næringslivet og private har hatt en stor rolle i å få flyselskapet på banen, og nå kaller politikere det for en historisk dag med direkteruter til disse to destinasjonene.

Det var mandag formiddag at selskapet annonserte de nye rutene som skal flys mandag, onsdag,fredag og lørdag, på formiddagen.

NAMSOS

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Namsos.

RØRVIK

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Rørvik. Nytt nattstopp i Rørvik mandag-lørdag.

 

Les mer

Mest lest