Connect with us

Internasjonalt

Austrian trenger 160 piloter og 400 kabinansatte

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Austrian Airlines jakter på nye ansatte og vil ansette opptil 160 nye piloter og 400 kabinansatte. Selskapet som er en del av Lufthansa-gruppen vil ekspandere sin bilaterale avtale mellom Østerrike og Tyskland med nye ruter og nye fly.

I følge DWTV opererer selskapet i dag 296 flyvninger mellom de to landene og flåten skal nå økes fra 29 til 34 Airbus-fly.

Austrian ønsker seg 130 fullt ut trente piloter som kan fly Dash 8, Airbus og Embraer-flåten av fly. Pilotene skal være «ready entries», mens selskapet også ønsker seg rundt 30 piloter som er «ab initios». Ansettelsene skal skje medio 2016 og opplæring blir utført av Lufthansa Flight Training.

Selskapet er i ferd med å bytte ut hele flåten med Fokker 70 og Fokker 100 og setter inn Embarer 195 som erstatting. Fokker-flyene vil være helt ute av flåten innen mars 2017.

Austrian har i dag rundt 2030 kabinansatte.

http://www.pilotjobsnetwork.com/jobs/Austrian

 

 

Advertisement

Internasjonalt

Airbus A330 beskutt på flyplass i Tripoli – satt på bakken i lengre tid

Publisert

| Dato:

Foto: Libyan Airlines

Et Airbus A330-200 fly (5A-LAR) hos flyselskapet Libyan Airlines ble for få dager siden truffet ev en rekke skudd i forbindelse med skyting på flyplassen i Tripoli.

Flyselskapet operer ut fra en av de farligste flyplassen i verden og 17. oktober måtte flyplassen evakueres og stenges i 48 timer mens det foregikk kamper inne og utenfor terminalene.

I følge Ch-aviation har flyselskapet måtte sette Airbus-flyet på bakken for omfattende vedlikehold etter at det har fått en rekk hull i skroget.

I 2016 ble ett Airbus-fly skutt i stykker på flyplassen og i 2014 ble ett helt nytt Airbus A330-fly ødelagt av raketter på samme flyplass.

Les mer

Mest lest