Connect with us

Norge

Norwegian får pris for sitt bonusprogram

Publisert

| Dato:

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, vant i natt norsk tid pris for «Beste nykommer» under prestisjetunge Freddie Awards i Las Vegas. Millioner av reisende over hele verden har stemt fram Norwegian Reward.

Norwegian Reward vant den gjeve prisen «Beste nykommer» under nattens Freddie Awards. Lojalitetsprogrammet kom også på andre plass i kategorien «Årets beste lojalitetsprogram – Europa og Afrika», bak KLM/Air France, men foran både Lufthansa og SAS.

– Det er fantastisk at lojale passasjerer verden over har kåret Norwegian Reward til det nest beste lojalitetsprogrammet i Europa og Afrika, samt beste nykommer. Freddie Awards er en viktig internasjonal bransjekåring og vi ser på dette som en bekreftelse på at Norwegian Reward er et godt tilbud til alle, uavhengig av hvor mye man reiser. Nesten én av seks Norwegian-passasjerer er nå medlem, og vi vil fortsette å utvikle nye produkter og tjenester som skal komme våre lojale passasjerer til gode, sier sjef for Norwegian Reward Brede Huser.

Norwegian Reward har nå nådd mer enn fire millioner medlemmer, fordelt på vel en fjerdedel nordmenn mens de øvrige kommer fra Norwegians internasjonale rutenett. I 2015 lanserte Norwegian Reward en rekke nye kundefordeler, noe som har gjort fordelsprogrammet enda mer fleksibelt for medlemmene. Hver gang medlemmer flyr eller bestiller hotell eller leiebil med utvalgte leverandører tjener de CashPoints. Disse kan brukes til å bestille nye flybilletter med en gang – helt uten restriksjoner.

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest