Connect with us

Sverige

Norwegian-fly dunket halepartiet i rullebanen – måtte snu

Publisert

| Dato:

Et fly fra selskapet Norwegian måtte mandag morgen måtte snu like etter avgang fra Arlanda og lande igjen. Årsaken var at flyets bakre del dunket ned i rullebanen da flyet to av.

I følge Swedavia ble det av rutinemessige årsaker igangsatt full beredskap med brann og redningsbiler på Stockholm Arlanda, før flyet landet uten problemer.

Presseansvarlig på Arlanda, Johan Live, sier til SVT at flyet ble undersøkt etter at det landet og senere klarert for å settes inn i trafikk igjen.

Flyet hadde 108 passasjerer.

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest