Connect with us

Norge

Norwegian kutter stort i Alta

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Norwegian reduserer nå sommerprogrammet ved Alta Lufthavn.

Det er Alta Næringsforening som i et brev har forespurt Norwegian om planene for Alta Lufthavn, og svaret fra flyselskapet er at det blir kutt i rutetilbudet.

I følge Altaposten skal flyselskapet redusere fra tre daglige avganger i sommer til to avganger. Norwegian sier de vil vurdere å øke denne frekvensen igjen dersom det skulle vise seg mulig i fremtiden.

Avisen gjengir en e-post fra Næringsforumet som er sendt fra Norwegian med avgjørelsen på rutekuttet;

«Grunnet den potensielle flyseteavgiften må vi revurdere kapasiteten på enkelte ruter i Norge, og omdisponere denne kapasiteten til andre destinasjoner.» skriver avisen.

– Vi mener at vi fortsatt har et godt flytilbud i Finnmark, selv om det naturligvis hadde vært enda bedre hvis vi kunne opprettholde alle avgangene, sier Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til avisa IFinnmark. 

 

Advertisement

Norge

Widerøe med nye ruter fra Oslo til Rørvik og Namsos

Publisert

| Dato:

Hans O. Nyborg

Widerøe lanserer ruter fra Oslo til både Rørvik og til Namos. I følge Namdalsavisa skal rutene startes opp 4. desember i år.

Næringslivet og private har hatt en stor rolle i å få flyselskapet på banen, og nå kaller politikere det for en historisk dag med direkteruter til disse to destinasjonene.

Det var mandag formiddag at selskapet annonserte de nye rutene som skal flys mandag, onsdag,fredag og lørdag, på formiddagen.

NAMSOS

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Namsos.

RØRVIK

Ny direkterute Oslo-Namsos/Rørvik mandag, onsdag, fredag og søndag/lørdag. Ny forbedret tidtabell Trondheim – Rørvik. Nytt nattstopp i Rørvik mandag-lørdag.

 

Les mer

Mest lest