Connect with us

Internasjonalt

Norwegian lanserte verdens lengste lavpris langdistanserute

Publisert

| Dato:

Torsdag morgen, 28. september, skrev Norwegian i en pressemelding at selskapet nå åpner verdens lengste flyrute som lavprisoperatør, nemlig en direkterute mellom London og Singapore Changi, og dette blir da selskapets første rute mellom Storbritannia og Asia.

Flyturen mellom Gatwick og Singapore strekker seg over en distanse på 10885 km, noe som tar omtrent 12 timer og 45 minutter å fly med selskapets nye 787-9 Dreamlinere. Ruten opereres av Norwegians datterselskap i Storbritannia, Norwegian UK med fire ukentlige avganger. Prisene skal starte på 150 pund, noe som tilsvarer omtrent 1600 norske kroner.

Flytidene ser slik ut:

  • 10:30 – avgang fra London Gatwick – 06:15 ankomst Singapore (Mandag, Torsdag)
  • 22:30 – avgang fra London Gatwick – 18:15 ankomst Singapore (Tirsdag, Lørdag)

 

  • 08:50 – avgang fra Singapore – 15:30 ankomst London (Tirsdag)
  • 23:40 – avgang fra Singapore – 06:20 ankomst London (Onsdag, Søndag)
  • 08:15 – avgang fra Singapore – 14:55 – ankomst London (Fredag)

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest