Norwegian med charteravtale i USA

Norwegian med charteravtale i USA
14.07 06:38 2016

Norwegian har for første gang inngått charteravtaler i USA. Selskapet skal fly reisende for Apple Vacations og Funjet Vacations fra USA til Karibia og Mexico. Charterkontrakten har en verdi på 120 millioner kroner.

Norwegian vil stasjonere tre Boeing 737-800 i Milwaukee, Wisconsin og Chicago/Rockford, Illinois og fly til destinasjoner i Mexico, Jamaica og den Dominikanske Republikk fra desember 2016. Kontraktene, som har en verdi på 120 millioner kroner, betyr at Norwegian vil operere mer enn 600 charterflygninger fra desember i år til april neste år. Norwegian vil dermed få utnyttet flyene mer effektivt når det er lavsesong i Europa.

I fjor åpnet Norwegian for første gang ordinære ruter mellom USAs østkyst og Martinique og Guadeloupe i vinterhalvåret med fly som ellers i året flyr på det europeiske rutenettet. Nå utvides denne satsingen til også å omfatte chartermarkedet.

– Vi er svært tilfreds med å utvide charteroperasjonen vår også til USA. Dette er en ny milepæl for Norwegian og vi ser frem til å ønske enda flere amerikanere velkommen om bord våre nye fly med gratis WiFi, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Share This:

write a comment

0 Comments

Ingen kommentarer

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.