Norwegian lanserer for første gang direkteruter mellom Spania og USA. Selskapet vil fra sommeren 2017 fly mellom Barcelona og New York, Los Angeles, San Francisco og Fort Lauderdale.

Den internasjonale ekspansjon fortsetter for Norwegian. Selskapet lanserer i dag fire helt nye ruter mellom Barcelona og New York (EWR), Los Angeles (LAX), San Francisco (OAK) og Fort Lauderdale/Miami (FLL). Rutene har oppstart i juni 2017. Norwegian har allerede en stor virksomhet i Spania med syv baser, over 1000 medarbeidere og et stort rutenett i Europa, inkludert innenriksruter i Spania. Nå etableres også en base i Barcelona for den nye langdistanseoperasjonen.

– Lanseringen av direkteruter mellom Barcelona og USA er en ny milepæl for Norwegian. Spania er et viktig marked for oss hvor vi har blitt tatt meget godt imot helt siden oppstarten. Mange spanjoler velger å fly på Norwegians spanske innenriksruter og rutene til andre deler av Europa. Stadig flere amerikanere flyr også med oss til Europa, og vi ser fram til å ønske enda flere reisende på begge sider av Atlanteren velkommen om bord våre nye Dreamlinere neste sommer, sier konsernsjef Bjørn Kjos.