Connect with us

Danmark

Norwegian med ny rute fra København

Publisert

| Dato:

Flyselskapet Norwegian satser på en ny sesongrute kommende sommersesong fra København Kastrup. Det er Varna i Bulgaria som får forbindelse til den danske hovedstaden.

Ruten skal kun opereres på lørdager i en begrenset periode. Etter planen skal første fly letter fra København 24. juni neste år med avgang 12.05 og ankomst 16.00 i Bulgaria. Ruten avsluttes med siste avgang fra Kastrup 12. august 2017.

Ruten skal gå med Boeing 737-800 melder Routes.

Advertisement

Danmark

Aalborg Lufthavns beste måned noensinne

Publisert

| Dato:

Aalborg Lufthavn opplevde en 3,5% økning i antall passasjerer i september i år forhold til samme måned i 2016. Dette ble dermed den sterkeste måneden noensinne i flyplassens 79-årige historie.

I tillegg ble det rekord for antall reisende til utlandet på en og samme måned. September viser et god økning i forretningsreiser etter sommeren, men det er også mange passasjerer som tar en ferietur når høsten setter inn. Tallene fra september i år i forhold til i fjor for reisende til utlandet har økt med 44,5%. Det var noe fall i innenriksreiser (-4,3%) og charter, men den formidable økningen på utland gir oppgang likevel.

Den solide økningen skyldes primært de nye rutene til Oslo, London og Antalya. Den økte setekapasiteten på blant annet rutene til Malaga og Mallorca er også med på å trekke opp, samt at ruter til for eksempel Amsterdam har hatt en stabil vekst.

 

Les mer

Mest lest