Connect with us

Norge

Norwegian med pasientreise-avtale

Publisert

| Dato:

Norwegian har signert avtale med alle regionale helseforetak i Norge. Avtalen innebærer at Norwegian er førstevalg ved pasientreiser på 13 av de viktigste innenriksrutene i Norge.

– Vi er veldig godt fornøyd med at Helseforetakene har valgt Norwegian for et betydelig antall pasient- og tjenestereiser, ikke minst på en viktig rute som Oslo – Bergen. Vi tar dette som et tegn på at de verdsetter et sikkert kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande.

Eierdirektør i Helse Nord, Hilde Rolandsen, sier at gode betingelser har stor betydning.

– Lavest mulig reisekostnader og stor fleksibilitet er svært viktig både for våre pasientreiser og våre tjenestereiser, understreker Rolandsen

Norwegian er førstevalg på følgende ruter: Oslo – Bergen, Oslo – Ålesund, Oslo – Molde, Oslo – Haugesund, Stavanger – Bergen, Bergen – Trondheim, Oslo – Kristiansand – Oslo – Alta, Oslo – Bodø, Trondheim – Tromsø, Oslo – Kirkenes, Oslo – Bardufoss og Oslo – Svalbard.

Avtalen trer i kraft 1. april og gjelder for fire år. Helseforetakene flyr innenlands i Norge for ca. 350 millioner kroner årlig.

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest