Connect with us

Danmark

Norwegian øker frekvensen fra Skandinavia til Los Angeles

Publisert

| Dato:

Vinterprogrammet på Norwegians ruter fra Skandinavia til Los Angeles får flere avganger. Det legges til en ekstra avgang i uka fra både Oslo, Stockholm og København, noe som tilsvarer en økning på 50%.

«Etterspørselen på våre direkteruter fra Skandinavia til Los Angeles har vært stor, og derfor er vi glade for å kunne tilby våre reisende et enda bredere rutetilbud. Våre 787 Dreamlinere har vært fulle siden lanseringen av direkteruter til USA fra Oslo, Stockholm og København – også i Premium-kabinen, hvor passasjerene får en enda mer behagelig reiseopplevelse til konkurransedyktige priser», sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Fra Oslo skal flyene til Los Angeles fremover gå på tirsdag, torsdag og lørdag. Norwegian har i dag ruter mellom Oslo og Boston, New York, Fort Lauderdale og Orlando. Fra Bergen flyr selskapet til Stewart og Providence. I det kommende vinterprogrammet blir det også mulig for norske passasjerer som er villige til å legge inn en liten stopp i London å kunne fly med selskapet til Chicago, Seattle, Denver og Austin.

Snart åpner Norwegian også USA-ruter fra Roma, i tillegg til de eksisterende rutene fra Barcelona og Paris – og blir dermed det europeiske flyselskapet med flest ruter til USA fra Europa.

 

Advertisement

Danmark

Aalborg Lufthavns beste måned noensinne

Publisert

| Dato:

Aalborg Lufthavn opplevde en 3,5% økning i antall passasjerer i september i år forhold til samme måned i 2016. Dette ble dermed den sterkeste måneden noensinne i flyplassens 79-årige historie.

I tillegg ble det rekord for antall reisende til utlandet på en og samme måned. September viser et god økning i forretningsreiser etter sommeren, men det er også mange passasjerer som tar en ferietur når høsten setter inn. Tallene fra september i år i forhold til i fjor for reisende til utlandet har økt med 44,5%. Det var noe fall i innenriksreiser (-4,3%) og charter, men den formidable økningen på utland gir oppgang likevel.

Den solide økningen skyldes primært de nye rutene til Oslo, London og Antalya. Den økte setekapasiteten på blant annet rutene til Malaga og Mallorca er også med på å trekke opp, samt at ruter til for eksempel Amsterdam har hatt en stabil vekst.

 

Les mer

Mest lest