Connect with us

Norge

Norwegian satser fra Paris CDG

Publisert

| Dato:

Norwegian lanserer nå tre nye langdistanseruter fra Paris til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale. Dette er Norwegians første langdistanseruter fra den franske hovedstaden og første gang selskapet flyr fra Charles de Gaulle. Flygningene starter 29. juli.

Norwegian inntar Paris (CDG) med fire ukentlige avganger til New York (JFK), to ukentlige avganger til Los Angeles (LAX) og en ukentlig avgang til Fort Lauderdale (FLL). Dette blir Norwegians første ruter fra Charles de Gaulle-flyplassen. Selskapet flyr i dag til Orly-flyplassen fra flere skandinaviske byer.

Under tre år etter at Norwegians langdistansefly tok av for første gang, tilbyr selskapet 38 direkteruter mellom USA og Europa. Det er flere enn noe annet europeisk selskap.

– Vi ser fram til å kunne gi våre reisende muligheten til å fly mellom Paris og de amerikanske storbyene til en lav pris i splitter nye Dreamlinere. Opp mot 30 prosent av alle som flyr med Norwegian mellom USA og Europa er amerikanere, og nå får våre amerikanske kunder enda flere europeiske destinasjoner å velge mellom. Vi ser at interessen for lave priser mellom USA og Europa er svært stor og vårt mål er å øke tilbudet i takt med at flere fabrikknye Dreamlinere kommer inn i flåten, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest