Connect with us

Sverige

Ny passasjerrekord for Bromma

Publisert

| Dato:

Bromma flyplass ved Stockholm satte i år ny passasjerrekord. Den nye rekorden som ble slått i går gir flyplassen en total på 2,5 millioner reisende, mot fjorårets rekord på 2,4 millioner.

I følge nettstedet Flygtorget i Sverige delte flyplassledelsen ut en julegave til alle 40 passasjerer som i går landet med et av BRAs ATR-72 fly på flyplassen.

Bromma feirer 80 år som flyplass og hadde tilbake i 2011 en ny rekord på 2,1 millioner reisende, nå ser det ut for at tallene bare stiger og stiger.

 

Advertisement

Sverige

Nytt gresk flyselskap åpner rute til Stockholm i november

Publisert

| Dato:

Det nye greske flyselskapet Air Mediterranean Airlines lanserte i dag en av sine første internasjonale ruter fra Hellas. Det blir Stockholm Arlanda som selskapet skal fly til.

Ruten starter opp 2. november i år og skal flys med en Boeing 737-400. Det blir fire ukentlige avganger mellom torsdag og søndag.

Passasjerer som reise mellom Athen og Stockholm har økt med 68 prosent de siste fire årene, noe som i følge selskapet gir godt grunnlag for en slik rute. Air Mediterranean Airlines starter opp i morgen fredag og skal fly til London, Jedda, Casablanca, Khartoum, Irak og Stockholm. Alle priser skal ligge på en start på 85 euro inkludert alle avgifter.

Les mer

Mest lest