Connect with us

Internasjonalt

Ny rute fra Keflavik til Tel Aviv

Publisert

| Dato:

Keflavik lufthavn utenfor Reykjavik på Island har i 2017 åpnet 21 nye ruter allerede, og nå kommer enda en rute. Tel Aviv knyttes til sagaøya når WOW Air åpner sin nyeste rute, skriver Keflavik Airport i en pressemelding.

Israel blir da det fjortende landet WOW Air flyr til fra Keflavik, med fire ukentlige avganger. På ruten skal WOW Air benytte sine Airbus A321 med 220 seter.

Flyplassen i Keflavik hadde 6.8 millioner reisende i 2016, og har hatt en formidabel økning det siste året også. I juli i år vant lufthavnen prisen Euro ANNIE Award for å være den raskest voksende flyplassen i Europa i kategorien 5-10 millioner passasjerer.

 

 

 

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest