Connect with us

Folk

Ny sjef tar over roret på Narvik Lufthavn

Publisert

| Dato:

Anne Britt Bekken har takket ja til jobben som lufthavnsjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes.

Bekken har hatt en rekke lederroller i TINE, sist som senior utvikler i logistikk, og før det som logistikksjef for Nord-Norge. I tillegg har hun også hatt en rekke styreverv i ulike næringsorganisasjoner i Nord-Norge.

Det var rundt 20 søkere på stillingen.

-Etter en grundig prosess valgte vi å tilby Anne Britt Bekken jobben. Hun var klart den beste kandidaten, og det er en stor styrke at hun har lokal forankring i området hun skal representere. Videre er det gledelig at Avinor får flere kvinnelige lufthavnsjefer, selv om ikke det ble vektlagt spesielt i denne prosessen. Anne Britt Bekken er en erfaren kandidat med relevant bakgrunn, og vi ser frem til å få henne på plass på Evenes, sier Margrethe Snekkerbakken, divisjonsdirektør i Avinor.

Bekken er i ferd med å sluttføre en mastergrad fra Cranfield University i England, og er også utdannet meierist og agronom.

Advertisement

Folk

Ny kommunikasjonsansatt i Qatar Airways i Norden

Publisert

| Dato:

Qatar Airways i Norden har ansatt Camilla Pigere som ny Commercial Manager i Norge. Camilla har ansvaret for å drive salg og utvikling av Qatar Airways i det norske markedet.

Camilla har en solid bakgrunn fra reiselivsbransjen, først og fremst innen revenue management, salg og forhandling. Hun kommer fra stillingen som Senior Profit Manager, Business Operations i Nordic Choice Hotels.

– Vi er svært glade for at Camilla nå tar på seg rollen som Commercial Manager i Norge. Med sin omfattende salgsbakgrunn og erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen vil hun være en stor ressurs for oss, sier Christian Deresjö, Qatar Airways Country Manager i Skandinavia, Finland og Baltikum.

Qatar Airways har vokst betydelig siden starten for 19 år siden. I Skandinavia flyr selskapet direkte til Doha fra Oslo, Stockholm og København. Den 10. oktober innvies også en ny rute med daglige avganger fra Helsinki til Doha. Totalt vil selskapet da fly 38 ganger i uken fra Norden.

Les mer

Mest lest