Gjennom årenes løp er det produsert en rekke TV-serier om livet bak kulissene på Oslo Lufthavn, senest i 2013 da Hangar.no produserte serien «Oslo Lufthavn – 15 år». Nå er det en ny TV-serie om livet på flyplassen på nytt gjenstand for å havne på film. I disse dager holder et produksjonsselskap sine siste forberedelser til en serie som skal filmes denne høsten.

– Vi mener selv vi har Norges mest spennende arbeidsplass og dette gleder vi oss til å dele med det norske folk, sier flyplassjef Øyvind Hasaas.

I disse dager sluttføres de siste planene. Dialogen med øvrige aktører på flyplassen har vært god og Avinor opplever at en folkeopplysende og hjertevarm serie om livet på Norges største flyplass er ønskelig.

– Vi har hatt god dialog med øvrige aktører på flyplassen og alle er enige om at en realityserie som viser livet på flyplassen både er et viktig folkeopplysende tiltak, og for å vise frem en utrolig spennende arbeidsplass, sier Øyvind.

Hasaas kan ikke fortelle når serien skal komme på TV, eller hvor den skal vises, men lover alle ansatte at de skal få vite det i god tid før innspillingen begynner.

-Det er noen små formelle ting som gjenstår før vi kan offentliggjøre alt, så informasjon om dette kommer senere. Akkurat nå er vi glade for å fortelle at jobben som har vært gjort med å få til en serie med stor sannsynlighet blir belønnet legger flyplassjefen til.