Connect with us

Norge

Ny TV-serie skal produseres på Oslo Lufthavn

Publisert

| Dato:

Gjennom årenes løp er det produsert en rekke TV-serier om livet bak kulissene på Oslo Lufthavn, senest i 2013 da Hangar.no produserte serien «Oslo Lufthavn – 15 år». Nå er det en ny TV-serie om livet på flyplassen på nytt gjenstand for å havne på film. I disse dager holder et produksjonsselskap sine siste forberedelser til en serie som skal filmes denne høsten.

– Vi mener selv vi har Norges mest spennende arbeidsplass og dette gleder vi oss til å dele med det norske folk, sier flyplassjef Øyvind Hasaas.

I disse dager sluttføres de siste planene. Dialogen med øvrige aktører på flyplassen har vært god og Avinor opplever at en folkeopplysende og hjertevarm serie om livet på Norges største flyplass er ønskelig.

– Vi har hatt god dialog med øvrige aktører på flyplassen og alle er enige om at en realityserie som viser livet på flyplassen både er et viktig folkeopplysende tiltak, og for å vise frem en utrolig spennende arbeidsplass, sier Øyvind.

Hasaas kan ikke fortelle når serien skal komme på TV, eller hvor den skal vises, men lover alle ansatte at de skal få vite det i god tid før innspillingen begynner.

-Det er noen små formelle ting som gjenstår før vi kan offentliggjøre alt, så informasjon om dette kommer senere. Akkurat nå er vi glade for å fortelle at jobben som har vært gjort med å få til en serie med stor sannsynlighet blir belønnet legger flyplassjefen til.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest