Norwegian øker antallet ruter til og fra Palma de Mallorca etter sterk vekst i etterspørselen. Økningen innebærer daglige turer mellom Oslo og Palma i sommermånedene.

Etter sterk vekst i Spania og betydelig økning i etterspørselen, øker Norwegian antallet ruter mellom Palma og Oslo, København, Stockholm og Gøteborg. Kapasiteten øker med 20 prosent fra samme periode i fjor.

– Spania er et viktig og raskt voksende marked for Norwegian. Palma er et populært reisemål, og vi ser frem til å kunne tilby enda flere avganger å velge mellom, slik at de reisende får større fleksibilitet, ikke minst i sommerhalvåret, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Palma er hovedstaden på Mallorca og er en variert, spennende destinasjon som har mye å by på. Soling og bading er et trekkplaster for mange, men byen har også et rikt kunst- og kulturtilbud. I tillegg til fantastiske strender har også øya Mallorca mye å by på for reisende som ønsker en mer aktiv ferie på sykkel eller til fots i fjell og daler.

Det nye ruteprogrammet:

Fra 1. juni tilbyr Norwegian sju ukentlige avganger mellom Oslo og Palma, og i perioden 19. juni til 13. august tilbyr selskapet 10 ukentlige avganger.

Norwegian tilbyr ruter mellom Palma og Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Gøteborg, København, Ålborg, Helsinki og London.

Norwegian har i dag 13 spanske destinasjoner på rutekartet: Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Bilbao, Murcia, Menorca og Ibiza.