Connect with us

Internasjonalt

Passasjerene trodde ikke sine egne øyne!

Publisert

| Dato:

Passasjerer som torsdag fløy fra Dubai til Kozhikode i India fikk en opplevelse ombord i flyet de nok sent vil glemme.

Under flyturen reiste en av passasjerene seg fra sitt sete og klatret opp på serveringsvognen til kabinbestetingen, og satte seg ned på snacks og drikkevarer.

Med lyder av dyr fra jungelen kunne det virke som passasjeren syntes dette var verdens mest naturlige ting å gjør melder India Today. De kabinansatte som fikk et lite sjokk av oppførselen til passasjeren forsøkte gjentatte ganger å få mannen til å komme ned fra serveringsvognen.

Da begynte mannen å slå rundt seg og i følge en av medpassasjerene «klikke» fullstendig. Etter mye frem og tilbake fikk flere hjelpende hender mannen ned fra vognen. Da begynte han å gå løs på passasjeren som satt i setet ved siden av ham, som skulle vise seg å være i familie med mannen.

Pilotene valgte å mellomlande i Mumbai hvor politiet stormet flyet og tok hånd om det urolige passasjeren.

Det skal ikke ha vært noen stemning for mer servering etter at passasjeren hadde sittet oppi deler av maten som sto på toppen av serveringsvognen melder avisen.

Video av mannen som ble nokså voldelig etterhvert er publisert på en rekke aviser i India.

Familiemedlemmet som var med på turen sier i en uttalelse at mannen ikke er frisk og skulle etter planen til et sykehus i Kerala i India hvor han skulle få behandling.

Advertisement

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest