Connect with us

Internasjonalt

Plutselig sto fraktliften i full fyr mens passasjerene sto ved gatene å så på

Publisert

| Dato:

Foto: Twitter

Passasjerene som skulle fly med American Airlines fra Hong Kong til Los Angeles mandag fikk et aldri så lite sjokk da de sto og ventet i gaten for å gå ombord. En fraktlift, cargoloader, tok full fyr mens ansatte var i ferd med å laste inn frakt i flyets bagasjerom.

Containeren som var i ferd med å plasseres inne i flyet skal også ha tatt full fyr. En av de bakkeansatte som hold på med å laste inn frakten skal ha blitt skadet under brannen. Ingen av passasjerene var enda gått ombord i flyet.

Brannmannskaper på flyplassen var raskt tilstede og fikk slukket brannen som nok kunne oppleves som voldsom for de som så på. Det er ikke kjent hvor omfattende brannskader det er på Boeing 777 flyet som tilhører American Airlines.

Flyvningen ble kansellert etter hendelsen melder Fox News i USA.

 

Internasjonalt

Truer med å selge Antonov 124 på auksjon

Publisert

| Dato:

Foto: Wikipedia

Ukrainske myndigheter behandler nå et krav fra selskapet Antonov Design Bureau om å selge en Antonov 124 som tilhører Libyan Air Cargo. Flyet har siden 2010 stått parkert på en flystripe ved Kiev og har fått omfattende service og vedlikehold.

Krigen i Libya har satt en stopper for at selskapet som opererer flyet har hentet dette tilbake. Selskapet skal i tillegg også ha ett slikt fly stående parkert i Tyskland.

Flyprodusenten Antonov har ikke fått oppgjør for vedlikehold og lagring av flyet til tross for gjentatte oppfordringer til operatøren.

Nå har selskapet fått med seg statlige krefter i Ukraina som truer med å auksjonere bort flyet, og selge dette for å dekke utgiftene til Antonov, dersom gjelden ikke blir betalt omgående.

Dette melder i dag  Inshe.TV. 

 

Les mer

Mest lest