Flypassasjerer over hele verden har kåret Norwegian til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for andre år på rad og Europas beste lavprisselskap for fjerde år på rad under årets SkyTrax World Airline Awards. Administrerende direktør Bjørn Kjos og medarbeidere fra Norwegians base på London-Gatwick tok imot prisen på Farnborough Airshow utenfor London i dag.

– Jeg er svært glad over å motta over disse prisene og vil rette en stor takk til våre passasjerer verden over som har stemt på Norwegian. Det er også all grunn til å takke våre medarbeidere i Norwegian som hver dag tar hånd om våre passasjerer. Uten dem ville vi ikke fått denne store anerkjennelsen fra våre reisende, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

– Norwegians vekst i Europa og internasjonalt gjør at selskapet fortsetter å vinne tilhengere, noe som gjenspeiles i flyselskapets suksess her på World Airline Awards. Europa er fortsatt den mest konkurranseutsatte regionen for lavprisselskap, så å vinne tittelen «Europas beste lavprisselskap» fjerde år på rad, er en utrolig prestasjon, sier administrerende direktør avSkyTrax, Edward Plaisted.