Connect with us

Norge

Prisdryss for Norwegian i prestisje-kåring

Publisert

| Dato:

Flypassasjerer over hele verden har kåret Norwegian til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for andre år på rad og Europas beste lavprisselskap for fjerde år på rad under årets SkyTrax World Airline Awards. Administrerende direktør Bjørn Kjos og medarbeidere fra Norwegians base på London-Gatwick tok imot prisen på Farnborough Airshow utenfor London i dag.

– Jeg er svært glad over å motta over disse prisene og vil rette en stor takk til våre passasjerer verden over som har stemt på Norwegian. Det er også all grunn til å takke våre medarbeidere i Norwegian som hver dag tar hånd om våre passasjerer. Uten dem ville vi ikke fått denne store anerkjennelsen fra våre reisende, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

– Norwegians vekst i Europa og internasjonalt gjør at selskapet fortsetter å vinne tilhengere, noe som gjenspeiles i flyselskapets suksess her på World Airline Awards. Europa er fortsatt den mest konkurranseutsatte regionen for lavprisselskap, så å vinne tittelen «Europas beste lavprisselskap» fjerde år på rad, er en utrolig prestasjon, sier administrerende direktør avSkyTrax, Edward Plaisted.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest