Connect with us

Danmark

Qatar-Dreamliner 37 timer forsinket fra København

Publisert

| Dato:

Passasjerer har rast i sosiale medier etter at flyselskapet Qatar Airways ble over 37 timer forsinket fra København Kastrup søndag for en uke siden.

Qatar Airways fikk tekniske problemer med en av sine Boeing 787, noe som førte til at 250 passasjerer måtte vente på hotell over natten til mandag. Ingen av de reisende hørte noe fra flyselskapet før mandag kveld ved 21.00 tiden.

Selskapet hadde ikke lykkes i å booke om passasjerene på andre flyvninger, og heller ikke å skaffe fram et ekstra fly som kunne ta med passasjerene til Doha.

leterVed 00.30 tiden natt til tirsdag fikk passasjerene beskjed om at flyet ville gå på onsdag rundt 13.40, 37 timer forsinket.

Selskapet hadde da fått teknikere til å få orden på de tekniske problemene med Dreamlineren.

I følge en rekke passasjerer var det nærmest ikke noe informasjon fra selskapet, med unntak av et lite møte på hotellet mandag kveld hvor en representant fra Qatar hadde med seg et brev til de rundt 70 som måtte overnatte på hotellet.

Ut over dette hadde vedkommende ingen informasjon heter det i følge Doha News. 

 

Advertisement

Danmark

Aalborg Lufthavns beste måned noensinne

Publisert

| Dato:

Aalborg Lufthavn opplevde en 3,5% økning i antall passasjerer i september i år forhold til samme måned i 2016. Dette ble dermed den sterkeste måneden noensinne i flyplassens 79-årige historie.

I tillegg ble det rekord for antall reisende til utlandet på en og samme måned. September viser et god økning i forretningsreiser etter sommeren, men det er også mange passasjerer som tar en ferietur når høsten setter inn. Tallene fra september i år i forhold til i fjor for reisende til utlandet har økt med 44,5%. Det var noe fall i innenriksreiser (-4,3%) og charter, men den formidable økningen på utland gir oppgang likevel.

Den solide økningen skyldes primært de nye rutene til Oslo, London og Antalya. Den økte setekapasiteten på blant annet rutene til Malaga og Mallorca er også med på å trekke opp, samt at ruter til for eksempel Amsterdam har hatt en stabil vekst.

 

Les mer

Mest lest