Connect with us

Norge

Rolls-Royce får gullkantet avtale med Norwegian

Publisert

| Dato:

Flymotorprodusenten Rolls Royce har inngått en gullkantet avtale med flyselskapet Norwegian hvor 19 av flyselskapets nye Dreamlinere skal ha flymotorer fra produsenten.

Det er motortypen Trent 1000 som skal benyttes på selskapets fremtidige Boeing 787 Dreamlinere. Avtalen gjelder også Rolls-Royce TotalCare-serviceavtale for Trent 1000 motorer som skal monteres på 11 tidligere leide Dreamlinere for Norwegian melder BBC.

Avtalen skal også dekke de åtte flyene av denne typen som selskapet flyr i flåten i dag.

-Dette er en god avtale som gjør at vi fortsetter det gode samarbeidet med Rolls-Royce. Vi ser frem til å operere også våre fremtidige Dreamlinere med den siste versjonen av Trent 1000-motorene, sier Bjørn Kjos som en kommentar i pressemelding fra selskapet. 

 

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest