Ryanair har valgt en helt ny setetype når selskapet i fremtiden får sine nye 737 MAX-fly og Boeing 737-800 fly. Men fortsatt er det en ting det irske lavkostselskapet dropper å tilby sine reisende på flyturen, den lille kjekke og praktiske lommen til i stolryggen foran passasjeren.

Det er snart 15 år siden Ryanair bestemte seg for å fjerne stollommen hvor magasiner, spypose og annet kan oppbevares. Når selskapet nå fresher opp kabinen med nye stoler vil setene fortsatt bli levert uten stollomme. I følge selskapet er dette for å unngå at de reisende fyller lommene med søppel og glemmer igjen lommebøker og elektroniske enheter, som gjør at selskapet må bruke tid på å rydde, vaske og fjerne det som legges i lommene.

I følge avisen The Telegraph skal Ryanair har vurdert en stoltype uten armstøtte også, men ombestemte seg i siste liten.

I selskapets nye MAX-fly vil stolene som er langt tynnere i materiale enn dagens gjøre at det nå vil bli plass til 196 seter i flyet. mot dagens 189. Men selskapet sier til avisen at en nyheter er at benplassen for hver passasjer økes fra 76.2 centimeter til 78,7 med de nye stolene.

Ryanair har lagt inn bestilling på 100 737 MAX 200 som har plass til opp mot 200 seter.