Connect with us

Internasjonalt

Ryanair lanserer nye seter og kabininteriør – En ting vil fortsatt mangle på setene!

Publisert

| Dato:

Ryanair har valgt en helt ny setetype når selskapet i fremtiden får sine nye 737 MAX-fly og Boeing 737-800 fly. Men fortsatt er det en ting det irske lavkostselskapet dropper å tilby sine reisende på flyturen, den lille kjekke og praktiske lommen til i stolryggen foran passasjeren.

Det er snart 15 år siden Ryanair bestemte seg for å fjerne stollommen hvor magasiner, spypose og annet kan oppbevares. Når selskapet nå fresher opp kabinen med nye stoler vil setene fortsatt bli levert uten stollomme. I følge selskapet er dette for å unngå at de reisende fyller lommene med søppel og glemmer igjen lommebøker og elektroniske enheter, som gjør at selskapet må bruke tid på å rydde, vaske og fjerne det som legges i lommene.

I følge avisen The Telegraph skal Ryanair har vurdert en stoltype uten armstøtte også, men ombestemte seg i siste liten.

I selskapets nye MAX-fly vil stolene som er langt tynnere i materiale enn dagens gjøre at det nå vil bli plass til 196 seter i flyet. mot dagens 189. Men selskapet sier til avisen at en nyheter er at benplassen for hver passasjer økes fra 76.2 centimeter til 78,7 med de nye stolene.

Ryanair har lagt inn bestilling på 100 737 MAX 200 som har plass til opp mot 200 seter.

Advertisement

Internasjonalt

Hundevalp ble dumpet på flyplass – savnet eieren så mye at den døde av sult

Publisert

| Dato:

Illustrasjon

En dyrehistorie har virkelig berørt mange i Colombia etter at det ble kjent gjennom nasjonale medier. For fire uker siden ble en hundevalp dumpet inne i terminalen på flyplassen av et ektepar som skulle ut å reise.

Valpen tiltrakk seg manges oppmerksomhet da den satt og lagde små klynk hele tiden i savn etter eieren sin.

Til tross for at både veterinær og ansatte samt andre passasjerer på flyplassen forsøkte å gi valpen både mat og drikke, skal den i følge avisen Noticas RCN ha blitt så deprimert at den ikke ville ta til seg hverken vått eller tørt.

I følge en lokal veterinær skal valpen til slutt ha død av sult. Den skal ikke ha hatt noen sykdommer eller noe annet som gjorde at den ikke ville ta til seg føde. Hunden skal til slutt ha fått føde intravenøst men da var det for sent og hunden døde kort tid etter.

Nå maner lokale dyrevernforeninger til at folk tenker på hva de skal gjøre med kjæledyr hvis en skal ut på en lengre reise.

Les mer

Mest lest