Connect with us

Norge

Ryanair: Velger å holde fast på slots fra Gardermoen

Publisert

| Dato:

Det irske lavprisselskapet Ryanair har valgt å holde fast på sine tildelte slots ved Oslo Lufthavn Gardermoen denne sommeren.

Det ble kjent i desember i 2015 at Ryanair hadde søkt landingstider på Gardermoen, i januar meldte flere medier at selskapet ikke hadde bekreftet eller valgt å holde på disse.

Nå får Hangar.no bekreftet fra Oslo Lufthavn at det irske selskapet har valgt å holde på de tildelte tidene allikevel. Selskapet har valgt å søke landingstider for to ruter, til Stansted og Vilnius.

Oppstarten er satt til 1. september med avganger hver dag hele uken.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest