Connect with us

Norge

SAS flyr til Kroatia fra Molde neste sommer

Publisert

| Dato:

SAS skal fly til Kroatia fra Molde kommende sommersesong. Det er flyvninger som skal utføres for reiseselskapet Apollo som nå lanseres.

Med en flytid på tre timer og ti minutter er det duket for Middelhavsferie for innbyggere rundt Molde Lufthavn.

I følge Apollo er destinasjoner i Kroatia populære og det er ventet at reisene blir raskt utsolgt.

-Vi snakker om en av Middelhavets triveligste feriebyer i stadig mere populære Kroatia. Split er Kroatias nest største by, med ca 200 000 innbyggere, og er det økonomiske og administrative sentrum i regionen Dalmatia. Neste sommer blir det enda enklere å reise dit fra Molde lufthavn, Årø forteller Jogn Offenberg som er Lufthavnshef for lufthavnen i Molde.

Flyvningene går med Boeing 737 fra  28. juni neste sommer.

Advertisement

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest