Connect with us

Norge

SAS-kabinen får nytt design – også på kortdistanse

Publisert

| Dato:

SAS har allerede mottatt noen av de bestilte Airbus A320neo-flyene, og selskapet er også nå i gang med oppgraderingen av kabinen på resten av kortdistanseflåten, som for eksempel selskapets nesten 30 Boeing 737-700.

Oppgraderingen består blant annet av nye pustende og naturlige stoffer i grå farge på seter, gulvtepper i en varm gråtone og veggene i bak og front av kabinen kles i ask. Lysrør byttes også ut med LED-lamper som skal gi kabinen et mer behagelig lys, og putene ombord blir med komfortable. Det blir også USB-porter ved setene, slik som man finner på neo-flyene.

«SAS følger ikke andre – det er vi som leder an», sier Kristine Mayer, Senior Manager, Product Design & Communication til SAS-magasinet Scandinavian Traveler.

Oppgraderingen skal være fullført i 2019, og flyet «Steinar Viking» LN-RRA var første fly ut til å få ansiktsløftningen.

Norge

Norwegian vil ha avtale med JetBlue

Publisert

| Dato:

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos og Norwegian ønsker seg en landistanse-avtale med det amerikanske selskapet JetBlue. I et intervju med Reuters sier Kjos at de nå ønsker å se nærmere på et samarbeide med det amerikanske selskapet, for å kunne tilby langdistanseruter til selskapets kunder med Norwegians fly.

Kjos og hans team har nylig fått til en slik avtale med easyJet i Europa og nå håper de på samme typen avtale med selskapet som ligger Norwegian nærmest i USA.

-JetBlue er høyst relevant for oss å se på, her er det av stor interesse å få til en avtale sier Kjos til Reuters. 

Selv har JetBlue lansert at selskapet ønsker å se på langdistanseruter når den nye Airbus A321neoLR er klar for leveranse fra Airbus.

Les mer

Mest lest