Connect with us

Danmark

SAS måtte aktivere gammel nettside etter mye klager på nye

Publisert

| Dato:

Flyselskapet SAS har måtte sette i gang en rekke strakstiltak som innebærer å designe selskapets nettsider på nytt.

Skjermdump SAS

Siden lanseringen av de nye nettsidene til selskapet i desember 2016 har SAS mottatt en stor andel av klager fra sine kunder. Selskapet har brukt syv måneder på å innse at nettsidene førte til frustrasjon og irritasjon hos reisende som skulle bestille flybillett eller bare sjekke seg inn på en reise.

I følge nettstedet Check-in skal SAS nå ha valgt å redesigne nettsidene. I mellomtiden er de gamle sidene aktivert på nytt slik at kundene nå kan velge å bruke disse frem til nye nettsider er på plass. For norske kunder er det nå http://classic.sas.no/ som er inngangen til de gamle nettsidene.

Facebooksidene til SAS har siden januar i år blitt fylt opp med kunder som klager på at det nærmest har vært umulig å gjennomføre bestillinger av flybilletter på de nye nettsidene. Nå håper selskapet selv at en redesignet utgaven skal bli møtt mer positivt når disse blir lansert etter sommeren.

 

Advertisement

Danmark

Aalborg Lufthavns beste måned noensinne

Publisert

| Dato:

Aalborg Lufthavn opplevde en 3,5% økning i antall passasjerer i september i år forhold til samme måned i 2016. Dette ble dermed den sterkeste måneden noensinne i flyplassens 79-årige historie.

I tillegg ble det rekord for antall reisende til utlandet på en og samme måned. September viser et god økning i forretningsreiser etter sommeren, men det er også mange passasjerer som tar en ferietur når høsten setter inn. Tallene fra september i år i forhold til i fjor for reisende til utlandet har økt med 44,5%. Det var noe fall i innenriksreiser (-4,3%) og charter, men den formidable økningen på utland gir oppgang likevel.

Den solide økningen skyldes primært de nye rutene til Oslo, London og Antalya. Den økte setekapasiteten på blant annet rutene til Malaga og Mallorca er også med på å trekke opp, samt at ruter til for eksempel Amsterdam har hatt en stabil vekst.

 

Les mer

Mest lest