SAS satser på en rekke nye ruter neste sommer.  To av 15 ruter er nye fra Oslo når Aalborg og Pristina kommer inn som nye tilskudd.

SAS vil fly mellom Aalborg og Oslo Lufthavn med ATR 72 og CRJ900 på årlig basis, fem ganger i uken. Dermed blir det konkurranse med det danske selskapet Sun-Air på denne ruten.

Fra Bergen blir det ny helårsrute til Gdansk, Stavanger får sesongrute til Nice i Frankrike, og Kristiansand får sesongrute til Malaga.

Sesongrute blir det mellom Oslo og Pristina i et begrenset antall flyvninger, kun 10 avganger mellom 4. august og 2. september neste år. Ruten flys med Boeing 737-800.

Fra København blir det nye ruter til Færøyene med Airbus A320 en gang hver dag, året rundt. København til Riga vil gi konkurranse med Air Baltic, og Malta og Olbia blir også nye destinasjoner fra den danske hovedstaden. Det blir også nye ruter fra Aarhus til Malaga som sesongrute.

Fra Stockholm blir det opprettet helårsrute til Munchen i Tyskland med seks ganger i uken, mens Krakow blir ny helårsrute med to avganger i uken.

Arlanda får også sesongrute til Libanon, Lisboa og Shannon.